Welkom

Het liefst willen we allemaal zo snel mogelijk afvallen en een gezond gewicht bereiken. Dit is mogelijk door middel van diverse crash diëten die op de markt zijn. Hiermee is het mogelijk om in korte tijd vele kilo’s kwijt te raken. Maar dan, vaak komen deze kilo’s er na verloop van tijd weer bij. Met ”rente”! Veel mensen met overgewicht hebben dit wel eens geprobeerd en zullen dit herkennen.

Helaas leer je met een crash dieet geen gezond voedingspatroon aan, terwijl dit juist nodig is om blijvend af te vallen.

Als u echt gezond wilt afvallen, kies er dan voor om uw leef- en eetgewoonten aan te passen. Uiteraard hoort hier ook meer beweging bij. Door en gezond te eten en voldoende te bewegen is het mogelijk om af te vallen en deze kilo’s definitief kwijt te raken.

Ik kan u hierbij helpen! De gewone dagelijkse voeding zoals brood, aardappelen, groente en fruit vormen de basis. Dit zoals voorgeschreven in de SCHIJF VAN VIJF. U krijgt geen streng dieet en er blijft ruimte voor lekkere dingen! Op deze manier blijft uw voeding dicht bij wat u gewend bent. Het is dan ook niet nodig om apart te koken, u eet gewoon lekker met de anderen mee.


Bij mij kunt u terecht voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Persoonlijk dieetadvies gebaseerd op uw persoonlijke situatie
  • Voedingsadviezen
  • Bewegingsadviezen
  • Algemene tips en informatie ter ondersteuning van uw motivatie