Werkwijze

 

Mijn werkwijze is als volgt:

 

1e consult (ongeveer 60 minuten)
Voorafgaand aan het eerste consult ontvangt u van mij een eetdagboekje. Het is de bedoeling dat u gedurende 5 dagen bijhoudt wat u allemaal eet. Vervolgens nemen we tijdens het eerste consult samen uw huidige eetpatroon door en wordt er tevens een gewichtsanalyse gemaakt.

 

2e consult (ongeveer 30 minuten)

Bij het tweede consult ontvangt u van mij een specifiek dagmenu dat ik aan de hand van uw eetdagboek heb samengesteld. Dit dagmenu is afgestemd op uw persoonlijke leefomstandigheden. Daarbij maak ik gebruik van alledaagse producten zoals brood, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. U leert het menu in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie. Tijdens dit 2e consult nemen we dit samen goed door. Tevens ontvangt u een variatielijst.

 

Vervolgconsulten (ongeveer 20 minuten)
Tijdens ieder vervolgconsult wordt u gewogen en bespreken we hoe de afgelopen week is verlopen. U ontvangt praktische tips en adviezen om gemotiveerd aan uw gewichtsverlies te blijven werken.

 

Online begeleiding via de e-mail

Hierbij ontvangt u het eetdagboekje via de mail en ontvangt u van mij digitaal een voor u samengesteld dagmenu met variatielijsten.

Wekelijks hebben we via de mail contact over uw vorderingen. Bovendien bespreken we hoe de afgelopen week is verlopen.